Nos, első két kis tanítvány német nyelven... Marco és Jennine Svájcból, egy helyes fiatal pár. Tegnap elkezdtük az elméletet, addig nem is volt semmi gond, ugye a videó németül van, a könyv német, a tudásáttekintőket meg el tudom mondani németül, mert ott a megoldókulcs... De a merülés eligazítás már csak nyomokban tartalmazott német szavakat. :-D Még jó, hogy jól beszélnek angolul! 

A legidegesítőbb, amikor elmondok valamit angolul, és rögtön utána eszembe jut a teljes mondat németül. Miért nem úgy mondtam, tök egyszerű!! Francba. Nem baj, jó lesz ez. 

Sajnálhattok, egyre többet esik itt az eső, nem csak frissítő zápor, hanem kemény felhőszakadások vannak, és olyankor csak 25 fok körül van a levegő... Egész hideg van itt! :-D Nem ezért jöttem, hé! Hol a 30 fokom??? Valaki ellopta! :-D Ja, olvastam az indexen, hogy otthon hó van meg csúszkálás... Csúszkálás itt is van, mert minden vizes, és a gyönyörű hamis crock papucsom félelmetesen csúszik ilyenkor :-D Szóval itt sem tökéletes minden, a mojitót leszámítva...

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr682510401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása