Sűrűbben kéne írnom

 2011.03.03. 05:22

Hiába tettem fel tegnap az új bejegyzést, nem ugrott meg a látogatók száma eléggé... Tudom, ez az én hibám, ha nem írok elég sűrűn, elpártoltok a blogomtól... :-( Nos, ígérem, megpróbálom összeszedni magam. Szegény laptopom halódik kissé, de végül is itt vagyok a világ azon pontján, ahol a műszaki cikkek szinte a legolcsóbbak... Szóval itt az ideje egy új laptop megvásárlásának. Ezen már nehézkesen megy a töltés (megint eltört a vezeték az adapterben, pedig egyszer már így is forrasztva lett), a cd lejátszó-író az elejétől kezdve nem működött, kell webcam és mikrofon, meg ilyenek. A problémáim a következők: Honnan szerzek magyar word-öt? mert azért az nekem kell... Aztán át kell ragasztgatnom a billentyűzetet thai-ról szintén a magyar karakterekre... :-D A Windows lehet angol is... Na most elmenjek Bangkokig, mert ott nagyobb a választék, de mire elmegyek odáig, belekerül-e annyiba, hogy már ne érje meg? Na mi legyen? Nem megy valaki mostanában Bangkokba? Aztán ide? És hozna nekem egy laptopot? Hmm? :-DDDDD

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr82706137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harcsabajuszos 2011.03.03. 21:33:38

Magyar vördöt csak túrok neked, ha le tudod tölteni, a postában nem bíznék ilyen távolságban.

harcsabajuszos 2011.03.03. 22:08:25

Spammellek, nehogy úgy érezd, hogy senki nem olvas :-).
Szóval mennénk mi is, de a kicsivel még nem lehet.
Meglepő módon nem olcsók a digitális cuccok BKKban. Ilyesmi netbookot ajánlanék én egy utazónak, minden benne van, ami kell, minden országban szervizelik, pici, extra hosszú aksiidővel (8 cella), szerintem olcsóért házhoz viszik Kao Lakba:
www.invadeit.co.th/product/netbooks/lenovo/ideapad-netbook-s10-black-intel-atom-n550-2gb-ddr3-320gb-10-1inch-led-intel-gma3150-win-7-starter-p003816/
Amit érdemes venni még áremelkedő sorrendben: Samsung, Dell, HP, Toshiba
Amit ne vegyél: operációs rendszer nélkül, mert gigaszopás meghajtókat találni a DOS-sal árult gépekhez és néhány márkának ratya a szervizháttere Tájföldön, mint az Asus, de ha bevállalós vagy, egy Asus EE is jó választás lehet, HA minden működik benne.
süti beállítások módosítása