Kicsit leálltam a blogírással, nem tudom, feltűnt-e... Na, szedjük össze, mi történt.

Itt volt ugye anyu és Ella, kirándultak, lazultak, jöttek velem egy napot hajóra, sznorkeleztünk, voltunk vacsizni, templomot nézni, meg ilyenek. Megmutattam a "helyeket" a nagy Khao laki éjszakában, koktélozunk a Thai Barban, táncoltunk a Happy Snapperben, hamar elrobogott az idő... 

Merülés: Manta, manta és manta... :-D Ez rendben van! Voltak változások a csapatban, páran elmentek, páran jöttek, lesz majd egy új kolléga, máltai :-D Kicsi a világ. Persze nem ismerem, majd meglátjuk. Gyakorolhatom a máltai nyelvet.

Az elmúlt 3 napban gyakorolhattam mást is, amit Máltán tanultam... Össze kellett szednem minden orosz tudásom... Kaptam egy házaspárt 3 napra, a nő beszélt egy pár szót (szó szerint pár szót) angolul... Mondom a főnöknek, hogy mégis, hogy gondolja, én nem beszélek oroszul! Ráadásul eladtak nekik egy frissítő tanfolyamot... Válasz: ugyan Dóra, többet beszélsz oroszul, mint itt bárki. Na, ez mondjuk igaz... Egész jól elvoltunk, de azért lefárasztott rendesen, hogy próbálok beszélni és megérteni dolgokat egy olyan nyelven, amit nem beszélek... :-D Vicces volt, de elégedettek voltak. Utolsó nap, a második merülés után odahívnak... Magyaráznak, hogy konyak, konyak. Na, ez most az, amit értek, vagy megint haraso-t modok valamire, amit aztán megbánok... Na, konyak volt... Hennessy VSOP... huhh. Az hagyján, de 5 percen belül kaptam még egyet... Tudjuk, hogy oroszoknál nem ismerik a visszautasítást. Nem mintha a magyaroknál ismernék :-D Bármennyire is nem tetszik, a mentalitás sokban egyezik, ezért kezelem őket olyan könnyen... Pam vért izzadt múltkor pár orosszal. 

Petivel is haladgatunk a dm tanfolyamával. Elvileg már be kellett volna fejeznünk, de még nem áll készen arra, hogy kiengedjem a "nagyvilágba"... Főleg, nem a hivatásos búvárok közé. Azt hiszem, egy hónap az első munkahelyén, és nem merülne többet... Szóval tanakodtunk, hogy mi legyen, majd sikerült meghosszabbítania az itt tartózkodást (lesz még ebből balhé a munkahelyén...) így folytatjuk a tanfolyást. Részleteket sajnos nem írhatok, mert ő is olvassa a blogot :-D 

Február elsején volt az utolsó szabadnapom... Lassan itt az ideje a következőnek... De egyenlőre annyira elfoglaltak vagyunk, hogy nem tudom, mikor kerül rá sor. Most ledolgozzuk a decemberben kiadott extra napokat. Inkább vonják le a fizetésemből, így nem lehet normálisan bulizni, hogy fél hétkor kell kelni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr622665212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása