Napok óta kényszerszabadságon, és ki tudja meddig... Nem túl rózsás a helyzet. Eddig ugye nem volt hajónk, azért jó páran lemondták a merülést a vendégek közül, vagy nem volt hely a másik hajón, állítólag már megszerelték a hajót, de pont most hívtak, hogy holnap az IQ hajóján leszek... Király. Röpke 3 órás út a Similanra, plusz a hajó elég ócska, és ez sem túl biztató: Holnapi időjárás... Bár percről-percre változik, akkor is majd 3 méteres hullámokat ígér... De remélem, legalább a társaság jó lesz! Múltkor láttam náluk egy helyes oktató srácot :-)

Már eddig is volt 6 szabadnapom ebben a hónapban, és itt a szabály, aki nem dolgozik, ne is egyék... Az senkit nem érdekel, hogy én szeretnék dolgozni... :-) Szóval az itthon töltött extra napokat szépen levonják a fizetésemből. Ez van, nincs tökéletes hely a Földön! :-D 

Majd itthon ne felejtsem a tengeribetegséges bogyóimat :-) Na jó, nem hiszem, hogy kelleni fognak. Remélem. 

Szóval ezek történnek itt, és eső, eső, eső...

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr72775408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása