Ismét munka!!!

 2011.03.31. 15:47

 Ma megint dolgoztam!!! A Stingrayen!! Istenem, mintha hazajöttem volna! Ölelgettük a hajót rendesen :-))) Vissza a régi kerékvágásba. Plusz az eső is elállt! Minden nagyszerű! 

Holnap is dolgozom, meg fizetésnap is lesz. Az élet szép! 

Felmerült ma reggel a kérdés az egyik kollégámmal közösen, hogy mikor hagyjuk abba az olyan kijelentéseket, mint: Ugorjunk le a Songs bárba, de csak egy italra, aztán hazamegyünk... Mert ilyen nem létezik. Hehe. Azért éjfélkor felpattantam, hogy én akkor megyek, mert végre dolgozom másnap... :-DDD Jó kis este volt megint! Megünnepeltük, hogy elállt az eső, meg ilyenek. Mindig van ok az ünneplésre! 

Többen elkezdték a visszaszámlálást, hogy hány munkanapjuk van még hátra... Én nem várom, hogy vége legyen, szerencsére még utána is maradok, és irány Koh Tao! Remélem, addigra elpucolják az áradás nyomait. Keressetek rá a neten, szép kis víztömeg zúdult itt le! Mondták, hogy még az esős évszakban sem szokott ennyire esni, 5 napig folyamatosan, tényleg max egy-két órára hagyta abba naponta. Monszun idején kb napi 5-6  órát esik... De most már elállt. Azért szép galibát okozott! Utakat mosott el, sziklák zuhantak le, néztem képeket, volt, ahol mellig érő vízben gázoltak az emberek. Sajnos páran még életüket is vesztették. Szóval mi itt sírtunk-ríttunk, de tulajdonképp egész jól megúsztuk... Illetve nem kellett úsznunk. Itt nem történt semmi, csak esett.

Remélem, visszatér a szép idő, mert most kéne, hogy az év legmelegebb és legszárazabb ideje legyen! Forróságra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr292788443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása