Eső, eső, eső

 2011.02.22. 12:36

Hihetetlen! Megint naponta esik, fél óra-órát esténként, és ilyenkor lemegy a hőmérséklet akár 25 fokig is! Brrrrrrrr! 

Na meg a víz is... Kellemes 28-29 fok, majd jön a zöld szörnyeteg, hideg áramlat vicces látótávolsággal, a normál áramlattal szemben, majd eltűnik... Volt, hogy egy merülés alatt kétszer-háromszor kellett irányt váltani. 

Jajj, volt egy vicces vendégem... Kb két méter magas, 130 kilós amerikai srác, US Navy búvár 13-14 éve... Több ezer merülés. Meg a felesége, kezdő búvár. Plusz egy másik pár, ismerőseik, a nő divemaster, több, mint 300 merüléssel, meg még egy kezdő. Szép csapat, de együtt akarnak merülni. Na jó.

A srác 22 perc alatt végezte ki a palackját max 18 méteren... Jó-jó, hogy a max merülési idő egy óra, de ahhoz levegő is kell... Nekem volt még 150, a többiek 100 bar körül. Hmm, oktopuszra tettem, gyerünk tovább. A 30. percben már én is csak 100 baron voltam, végül sikerült egy 37 perceset merülni... :-DDDD Ez a baj az ipari búvárokkal, megszokták, hogy a felszínről kapják a levegőt, nem kell takarékoskodniuk... :-D Plusz mindent összetaperoltak... A dm csaj sem tudott nagyon merülni... Második merülésen a srác belassult eléggé, 47 percet sikerült lenn lenni. Viszont meg kellett fenyítenem a víz alatt, amikor egy pufferhal farkát elkezdte húzogatni, hogy az felfújja magát... ÁÁÁÁÁÁÁÁ! De jó fejek voltak, a végén kaptam még 500 baht borravalót is. Éljenek az amerikaiak!

Tegnap elmentünk "vadászni" Anjával... Happy Snapper... Hát, siralmas volt a felhozatal... Azért a buli jó volt. Ha láttátok volna azokat az arcokat... Hol vannak a helyes egyedülálló búvároktatók? Turisták? Bárkik??? Hahahahaha

Nem baj, nem adom fel, ma újra megyünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr932679387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GCsabi 2011.02.23. 08:00:24

Hahó

ma indulunk bangkokba, utána egy hetes kambodzsai túra van tervben, aztán phangan
ha a kambodzsai helyzet miatt úgy döntenénk, hogy rizikós átmenni, akkor feléd vesszük az irányt, hátha megint sikerül Annát rábeszélned a merülésre

jó munkát, üdv: Giga
süti beállítások módosítása