Lezárás

 2010.04.01. 16:48

 Üdv mindenkinek, újra itthon vagyok! A szülinapi bulim jól sikerült, abba sem hagytam, amíg haza nem jöttem. Miért nem mondtátok, hogy itt ilyen hideg van???? Brrrrrrrrrrrrrrrr! És miért mászkálnak az emberek pólóban és papucsban, amikor én pulóverben és télikabátban reszketek? Magyarázza már el nekem valaki... 

Intézem itthon a dolgaim, de alig várom már, hogy menjek tovább! Még 15 nap. Igérem, belelendülök megint a blogolásba, az új helyen megint lesz sok történés, minden reményem szerint! Történés... Csodaszép szó. De egyenlőre csak a rohangálás, BKV, ideges emberek mindenfelé. 

Ja, a búcsúbulim is jól sikerült... Képek a képtárban.

http://picasaweb.google.hu/farkasdo/KohTao#

Nagyon szomorú voltam másnap, egész nap lézengtem, vártam a hajó indulását, még találkoztam a barátokkal, még egy búcsúölelés, talán még találkozunk valahol a világban! Este 11-kor indult a hajóm Chumpornba, onnan busz Bangkokba, négyre meg is érkeztem. Este 11-ig malmozás megint, majd huss! és már itthon is voltam. Svájcban az átszálláskor 5 fok! Nehogy azt higgyétek, hogy volt nálam bármi meleg ruha... 

Otthon a lakásban persze nem volt bekapcsolva a fűtés, gyorsan el is mentem egész napra. Estére kicsit javult a helyzet, de azóta is dupla takaróval alszom. 

Szóval Málta, Starfish Dive center, St Julian, és további történetek:

http://dorimaltan.blog.hu/

Remélem ott is találkozunk! Köszönöm a kommenteket és hogy olvastátok kalandjaimat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr841887306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása