Továbbra is AI tanfolyam...

 2010.01.17. 09:54

Még mindig csendes a sziget, semmi munka, így van időm alaposan átvenni mindent a srácokkal. Már végigvettük a 20 készséget, amit be kell mutatniuk víz alatt és felszínen, meglepetésemre nem volt rossz, de van még mit finomítani. Holnap lesz az első védett vízi oktatásuk, ez a kedvencem... :-D Ma jól átbeszéltük, mit is kell csinálniuk, persze azért jól fogok szórakozni holnap. Remélem ők is... 

Még 4 napom van a tanfolyamot befejezni, mert pénteken kezdek egy haladó tanfolyamot. Utána meg be vagyok táblázva előre. Így nem is kell aggódnom, hogy hallgat a telefon... Sajnálom a többieket, akik már lassan egy hete nem dolgoznak, van, aki kettő hete. De legalább tudom őket segítségként használni... És szívesen jönnek, legalább csinálnak valamit. :-)

Egyre melegszik az idő, de még mindig vannak frissítő záporok, múlkor még egy helyes kis forgószelet is láttunk. Nagyon jól nézett ki, nem volt erős, mert nem ért le a szigetig, csak kb félig. Egy-két perc után el is tűnt. 

Annyira könnyű itt elveszteni a fonalat, milyen nap is van. Tegnap például bejelentkeztem skype-ra, és csodálkoztam, hogy senki sincs fenn. 10 perc kellett, mire rájöttem, valószínűleg azért nincsenek ott, mert szombat van... A dátumot még csak-csak tudom, a merülési napló kitöltése miatt, de teljesen lényegtelen, milyen nap is van... Tényleg, múltkor bejegyeztem az ötszázadik merülésem. Még ezerig írni akarom, azután lehet, hogy abbahagyom :-) Majd meglátom. Lehet, át kéne váltani valami online-ra. Még kitalálom. Ma elég korán végeztem, ki kéne találni valami programot délutánra. Lehet, átmegyünk a shark bay-be, ott bébicápákkal lehet sznorkelezni naplementekor... Tetszetős program, csak elég kemény az út oda. De már nagyon ügyesen motorozom!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr311678667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tom81042 2010.01.18. 13:44:34

500?? Az meg almas pitébol is sok :)

GCsabi 2010.01.19. 12:10:11

Üdv

Most már biztos, hogy megyünk, már csak a mikor a kérdés.
Dóri, Te melyik parton vagy-melyik partot ajánlanád?

globe trekker 2010.01.22. 06:33:29

@GCsabi: Szia,
én Koh Tao-n vagyok, igazából csak ezt a részét ismerem Thaiföldnek. Azért azt hallottam, hogy az Andaman tenger szebb, mint itt...

GCsabi 2010.01.24. 11:20:46

@globe trekker: igen, vágom, hogy Taón vagy, a kérdés is arra vonatkozott:)
10-12 napot Phangan(Pha-ngan?)leszünk, az a kérdés, hogy átmegyünk Taóra csak körbenézni, vagy ott ragadunk 3-4-5-? napot.
Tehát, Te melyik parton vagy? Melyik partot ajánlanád?

Üdv: a Giga

globe trekker 2010.01.25. 05:29:57

@GCsabi: Szia,
Én Mae Haadban vagyok, bulizni meg Sairee-re szoktam menni. Sairee kicsit szebb, mármint a tengerpart, de hangosabb is...
süti beállítások módosítása