It is a hard day's night

 2010.01.10. 11:14

Rég voltam ennyire fáradt... Hiába, nem bírom a korán kelést, soha nem bírtam. Legalább aludtam volna, de megint buli volt a szomszédban, hajnali ötkor még üvöltöztek, meg ment a dum-dum... Plusz a kakasok... Nem hiszem el! Vidéki lány vagyok, de otthon a kakasok hajnalban kezdenek ordibálni. Itt egész éjjel kukorékoltak. Gondolom ők sem tudtak aludni a bulitól. Ráadásul ezek thaiul kukorékolnak, valami elképesztő hamis, repedt fazék hangon. Végre reggel lett, irány melózni. Ott derült ki, hogy csak mi leszünk a hajón, összesen hárman, és délutánra sincs senki. Akkor mi a francnak kell fél nyolckor indítani a hajót??? Nem tudnak ezek aludni??? És még az ég is felhős volt, alig volt fény a víz alatt. Nem baj, volt két jó merülésünk.

Amint visszaértünk, és túlestem a szokásos papírmunkán (ez nem semmi, amit jegyzetelnem kell egy tanfolyamon...), elbúcsúztam kis tanítványaimtól, és hátamra véve óriás búvártáskám, irány a Master Divers. Ott gyorsan letettem a cuccom, majd elmásztam reggelizni. Délben. Új tanítványom egy idősebb angol úr, nagyon kedves, kíváncsi vagyok, mit fog produkálni a vízben. Remélem nem lesz vele gond, egyszer már merült Egyiptomban. Kissé nehezen ment, hogy válaszoljak a kérdéseire, mert majdnem ülve elaludtam. :-)

Azt hittem, soha nem lesz vége a délutánnak, de végre itt ülök a net előtt, elmegyek vacsizni, és ALSZOM!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr941660748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dragongrassmonger 2010.01.10. 13:23:21

Szia Dorikám!
Imádom a blogodat! ; )
Csak így tovább!
Érdekelne pár kép a hippis helyről!ja és még egy:Don't forget 50 Bar!
Ölellek!!

uhu1976 2010.01.11. 07:16:43

Szia Dóri! Február első napjaiban érünk Tao-ra. OWD-ből kész az elmélet és a medence. Örülnék, ha nálad fejezhetném be. Tavaly voltunk Taon, nagyon jó hely. Ha kint vagyunk jelentkezem mert két barátom is szeretne merülni. Csak így tovább, jó a blog.

globe trekker 2010.01.11. 10:19:42

@uhu1976: Szia,
gyere, várlak! Pont lesz itt egy másik magyar csoport is nálam, de persze, szívesen befejezem neked a tanfolyamod! Csak szóljatok, ha itt vagytok, a helyi számom 0849068468

globe trekker 2010.01.11. 10:38:51

@dragongrassmonger: Hali,
nem tudtam először, ki vagy,még mindig nem vagyok biztos benne, de miután jobban megnéztem a képet, egy ember jutott az eszembe... :-)

Trixee 2010.01.11. 22:44:45

Szia Dóri!

Irtam Neked iwiwen, de most megtaláltam a honlapod is. Mi is megyünk Tao-ra két hét mulva, szeretnénk búvárkodni. Nálatok végeztem owdt. Pár kérdést írtam ott ezzel kapcs, várom válaszod!

Üdv
süti beállítások módosítása