Na, boldog karácsony

 2009.12.24. 15:33

 Nos, ez a nap jól indult, befejeztem az OWD tanfolyamot Saskia-nak, és valószínűleg 26-án jön kalandmerülésekre, szóval van munkám megint. Ezután hazamentem, megnéztem pár Csillagkapu epizódot, mert addig úgysem bírom abbahagyni, amíg van hátra néhány... Már csak 3, és az összeset kivégzem... Szóval gondoltam, itt az ideje elindulni, netezni, meg megnézni, milyen karácsonyi bulik vannak a szigeten. És jött a feketeleves...

Itt nem ildomos (köszi a szóért, Rejtő Jenő bácsi) cipővel bemenni bárhová, így a Teva szandálomat a többiek papucsával együtt a ház előtt hagyom mindig, nem is volt ebből gond. Eddig. Most lemegyek, és látom, a háziak kölyökkutyája apró cafatokra rágta az egyiket... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! 22000 Ft volt!!! És nem volt még régi, még 2 évig jó lett volna... Fél havi szobabérlés. Ezt azért majd megemlítem nekik. Ezek után a szokásos netező helyemen teltház volt, motorozhattam tovább, vadászva internetet. Végre találtam egyet, gondoltam, karácsony alkalmából felhívom pár barátomat. Előveszem a telefonom, és látom, teljesen lemerült! Természetesen nem tudom fejből a számokat. Ki jegyzi meg manapság a telefonszámokat, amikor benne vannak a mobil memóriájában? Vadászat indul számok után... Közben abban reménykedek, hogy a motoromban kitart a nyál hazáig, mert elfelejtettem tankolni. Már csak az hiányzik, hogy karácsony éjjel 20 percet gyalogoljak hazáig, esetleg toljam a motort is... 

De legalább összefutottam John-nal, egy angol oktatóval, aki meginvitált, hogy csatlakozzam később hozzájuk. Remélem, jó buli lesz.

Tegnap este masszív hangya támadás volt a szobámban, szerencsére reggelre eltűntek. De mivel sikerült átgyalogolnom rajtuk, amikor bementem a szobába, szereztem pár hangya csípést. Az egyik lábujjam másfélszeresére dagadt, és nagyon viszket!!! Ha hozzáérek, akkor meg fáj. Ráadásul melege van a lábamnak, mivel szandál hiányában kénytelen vagyok zárt cipőben lenni. Király ez a szenteste, és holnap mehetek valami papucsot venni. Persze itt eddig csak flip-flop papucsot láttam, amit nem bírok hordani. tudjátok, az a vietnami papucs szerűség, lábujj között egy kis gumidarab, amit 2 perc után képtelen vagyok elviselni. Így nem lesz egyszerű beszerezni megfelelőt, a Crock típusú papucsot nem láttam sehol, pedig nekem olyan kell!!!! Még jó, hogy itt a helyiek buddhisták, így holnap is nyitva lesz minden. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr431620802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee White 2009.12.25. 19:28:05

Nos, az időjárásról egy szösszenetet szabadjon beszúrnom...
Pécsett állítólag 22 C volt!!!
Sydney-ben pedig 23... Nem is sok a különbség:)
Mikulás szörfözik a Bondi beach-en!
süti beállítások módosítása