Merry Christmas

 2009.12.23. 13:49

Karácsony  Thaiföldön... Műfenyők, "ünnepi hangulat" :-) Már csak egy nap van hátra, de nem nagyon kepott még el az ünnepi áhítat. Csak Rátok gondolok, Budapest az utolsó napokban, ideges rohangálás ajándékok után, tömeg, kapkodás... Igazából nem bánom, hogy ebből most kimaradtam. Kicsit fájón gondolok a hazai halászlére és a jó kis mákos gubára, beiglit nem ettem már évek óta, az nem hiányzik! :-)

Holnap is dogozom, kis tanítványom, Saskia szépen halad, remélem az elmélettel sem lesz gondja. Tulajdonképp nagyon ügyes, de borzalmasan figyelmetlen. Briefing alatt egyszerűen otthagyott, mert a víz elég átlátszó volt, hogy lássa az alján a sziklákat. :-D És a felszínen a mellény felfújása is egy igen nehéz feladat, hiszen ott már lehet beszélni arról, mi mindent látott lenn. A 2. merülés végén hagytam kicsit tekerni a felszínen, hátha magától is rájön, mi a gond... Aztán inkább szóltam neki. :-) De szépen alakul. Holnap már emlékezni fog rá, remélem, különben bajban lesz a CESA végén... (Vészhelyzeti felúszás feladat, a nem búvárok kedvéért - a szerk.) Ma az elmélettel sem haladtunk túl jól, terveztem, hogy ma befejezzük, de nem sikerült. Így holnap délután is lesz dolgom. :-) Ez is egy ugyan olyan nap lesz, mint a többi. Talán estére beszerzek valami amerikai karácsonyos filmet... Csak a hangulat kedvéért. 

Kellemes Ünnepeket minden otthon maradott kedves barátomnak és Nektek is, szeretett családom! Ne búsuljatok, hogy most nem lehetek veletek, lélekben leeszem magam én is halászlével! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr501617917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edward_sch · http://www.himmel.hu 2009.12.23. 15:51:03

Azért túl nagy honvágyad se legyen, undorító latyak van mindenütt. ;)

Persze az eredeti halászlét semmi se helyettesítheti igazán, de azért boldog karácsonyt! :)
süti beállítások módosítása