Szálláskeresés

 2009.12.10. 12:20

Mivel mára nem volt dolgom, gondoltam elintézem a reduktoromat, hogy DIN csatlakozásról átszereljék INT-re, mert itt csak olyan csatlakozás van (senki ne induljon el DIN-nel ide, vagy hozzon adaptert!) meg felveszem a fizetésem, és elmegyek szállást nézni, hátha találok olcsóbbat, mint a mostani. Nos, az átalakító még nem érkezett meg, talál holnap, fizunap holnap lesz csak... Akkor irány szállást nézni. Végigjártam pár helyet... Hát, nem vagyok nagy igényű, de a szállás minősége olyan szinten esik 1000 THB árcsökkenésnél, hogy egyenlőre inkább maradok... 6500-ért találnék hasonlót, mint a mostani, de az havonta 2700 forint... nem nagyon éri meg átcipekedni. A kedvencem, amikor egy eléggé lepukkant, csak hideg vízzel rendelkező bungalóra azt mondták, havi 8000... Amikor kinevettem, hirtelen 6000 lett, de egy ismerősénél van 5000-ért is... Hasonlóan lepukkant. Szóval mégegyszer koszi Natalie, hogy szerezted ezt nekem! Lehet, megpróbálok alkudni a házinénivel egy kicsit. Csak vannak kommuniációs gondok, nem nagyon beszél angolul. 

Reggelire vettem egy zacskó ananászt (így megpucolva adják, darabolva, isteni finom), nem tudok betelni vele! Aztán ejtőztem kicsit a szálláson délután, megnéztem még néhány Csillagkapu részt. Inkább németül tanulnék... Az a gond, hogy olyan messzinek érzem, hogy németül oktassak... Pedig lenne rá kereslet. Majd rászánom magam, belehúzok. 

Szóval motorozgattam ma fel-alá, a motorozás már egész jól megy, de még időnként elfelejtem, hogy itt balra tarts van... Párszor találtam már magam szembe a forgalommal, szerencsére elég kevés autó van, nem volt belőle még komoly gondom. :-)

Nos, ez egy csendes nap volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr201587981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tapek 2009.12.10. 17:51:00

Nagyon fontos kérdés!
Karaoke bár van-e???
Ugyanis el szeretném énekelni a Groovehouse-tól a Hajnalt (mindenkinek aki szereti)!!!

Fügcsi 2009.12.11. 13:06:47

@tapek: Helyesbítek. Ketten szeretnénk elénekelni!

globe trekker 2009.12.11. 13:33:35

@tapek: Ne aggódj, van, de nincsenek magyar számok. Hozz, ha magyarul akartok énekelni! :-)

tapek 2009.12.11. 13:56:12

Én is veled gondoltam énekelni elfele, csak gondjaim vannak a magyar nyelvvel (is)...
süti beállítások módosítása