Megint nem vidám búvárok...

 2011.01.08. 13:21

 Hihetetlen! Miért van az, hogy jönnek ide emberek, fiatalok, és nem élvezik a nyaralást??? Vagy képtelenek mutatni? Igaz, a németek legendásan nem mosolyognak, na de egy pillanatra sem? És ha mosolygott, az inkább tűnt vicsornak... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Szerencsére a többiek a csoportomban szintén furán néztek rá, szóval nem csak nekem tűnt fel... :-D 

Pedig a merülés nem volt semmi... Először egy nagy teknős úszott el mellettünk, majd egy leopárdcápa, a második merülésen meg manták jöttek... Gyönyörű nap volt! Igaz, lobogtunk az áramlatban rendesen. A csaj meg is jegyezte, hogy milyen rövid volt a merülés, csak 45 perc. Nem akartam mondani neki, hogy tőlem még maradhattunk volna, nekem volt még 90 bar a palackomban, neki volt 50... :-D Nem kinn kéne úszni az áramlásban, hanem a sziklák mögött, ahol én, és akkor nem fogyaszt annyit. A többiek persze óriás vigyorral jöttek ki!

Nemsoká végzünk Mikivel, és divemaster lesz, majd pár nap múlva jön Peti, és kezdődik megint egy tanfolyam!!! Hajrá Peti, Miki után fel kell kötnöd a nadrágot! :-DDDDDDD De ne érezd magad stresszelve egyáltalán! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr362569462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása