Internet?? Internet!

 2010.01.30. 02:44

Zsolt befejezte az OWD tanfolyamát, gratulálok és üdv a klubban! Merülj sokat!

A második napi merülés elég húzósra sikerült... Shark Island, ficsi hullámok, vízbe ugorva éreztem, hogy az áramalat is kedves... Elküzdöttük magunkat a bójakötélig, le az aljzatra, ahol nem tudtunk letérdelni, mert vitt minket a víz... Semmi gond, menjünk inkább úszni. Elbújtunk a sziget mögé, ahol a látótávolság is jobb volt, plusz az áramlatot sem éreztük. Így már kellemesen telt a merülés. Vissza a hajóra, és irány Aow Leuk. Ez egy kellemesen sekély merülőhely, itt fejeztük be a feladatokat, úszkáltunk, nézegettük a halacskákat. :-)

Este kellemes meglepetés ért... Hazamentem, bekapcsoltam a laptopom, és jééé: kiírta, hogy csatlakozott a netre! Azóta is működik, minden este tudtam netezni!! Ráadásul nem is lassú. Na jó, nem egy villámgyors, de teljesen használható. Tegnap EFR tanfolyamot tartottam, az eddigi legmorbidabb ambubabával, amit valaha láttam. Plusz a sztenderd szerint nem is használhatnánk, mert nem tudja szimulálni a légutak elzáródását... Francba. Persze mindenki ezt használja. Utána elkezdtük a rescue (mentőbúvár) tanfolyam elméletét, nekem igaz, hogy csak egy tanulóm van, de valahogy ketten lettek... Az én tanulóm Eric, aki divemaster akar lenni, a másik srác pedig Oliver, aki egy kollégámnak, Particknek a volt sógora. Patrick a legfurább a csapatban, igazi antiszociális, nem beszélget általában senkivel, el van telve, hogy ő mennyit tud a búvárkodásról, de néha kitüntet azzal, hogy valami sztorikat mesél nekem, amit persze kb félig értek, mert valami borzalmas az akcentusa... :-D Valami farmon nőtt fel Montanában vagy Minnesotában, aztán a Közel-Keleten volt katona, most meg itt morcoskodik. Na mindegy. Szóval a sógorát elvileg ő tanítaná, de pár napja magyarázta nekem, hogy a rescue egy emberrel nem éri meg, milyen kevés pénz jár érte, és tegnap akarta az elméletet végigvenni exsógórral, de nem jelent meg, szóval én csináltam... Ha ma sen ér oda, akkor én viszem a sógort... Aki Patrickkal ellentétben egy barátságos és jó fej srác, itt él hosszú ideje, thai barátnő, meg minden. Igazából nagyon remélem, hogy nem jön Patrick... Nem bírom az arcát...

Szegény mentőbúvárok nem tudják, milyen tanfolyamuk lesz... Ugyanis leszek én, mint oktató, ha minden igaz, lesz Patrick, plusz Renny akar csatlakozni, segíteni, és még nincs vége, mert Peter, a holland oktató is jönni akar... Ráér, rég oktatott rescue-t és gyakorolni szeretne. Amit ezek kapni fognak... De legalább jó mentőbúvárok lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr511713970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cske42 2010.01.30. 06:16:11

Szia Hamburgertervező!
Boldog vagyok, hogy olvashatlak!
süti beállítások módosítása