Gyorstalpaló

 2009.12.06. 13:34

 Nos, megvolt az első munkanapom. Hmm. OWD tanfolyam két és fél nap alatt. Egyszer biztos menni fog. Bár most is menne, de a két kis tanítványom egyike nem egyszerű eset. Találkoztatok az "inkább mondja, mint csinálja” dologgal? Nos, az uszodára rendelkezésre álló 3 órából kettő azzal ment el, hogy leimádkoztam a víz alá. Letérdel, 10 másodperc, felugrik. Mi történt? – kérdezem kedvesen. Semmi, de ez olyan izgalmas! Jó, akkor menjünk vissza. Ok. Megint 10 másodperc. És ez így ment tovább. A másikkal viszont eközben végigvettem az öt modult!!! Úgyhogy holnap extra gyakorlás lesz… De jó nekem. Bár a végére jól belejött, szerintem holnap semmi baja nem lesz a feladatokkal (nagyon szurkolok neki!) Azért lefárasztott rendesen.

Ma már második nap nem esik az eső. Szuper! Viszont ma nem volt időm fotózgatni. Ellenben jól megettek a szúnyogok. A szúnyogriasztó tényleg nem ér semmit, ha nem fújom magamra, csak a táskámban van? Bizti? Na jó, akkor magamra spriccelem. Mmmmm, finom citromos. Na most gyertek a közelembe, mocskos kis vérszívók!!

Ja, az uszoda? Látótávolság olyan, mint Dorog, jobb napjaiban. A 3 méteres viszont tiszta volt. Mert itt olyan is van, csak búvároknak. Wow! A környezet viszont nem semmi! Csak a szokásos, értitek… Pálmák, (ezek az Újhegyi usziban is vannak ugyan) virágok, meg minden. Nem tudok betelni vele. Mint a Phat Thai nevű zöldséges-husis sült tésztával. Mostani érzésem szerint fél évig ezen fogok élni… Azért kérdezzetek meg egy hónap múlva erről. J Köszi a tippet, Andris!

Már egy csomó kutyával összehaverkodtam! Most is idejött egy, nagyon jó fejek, bár általában borzalmasan csúnyák! Mondjuk ez itt kifejezetten aranyos, mondhatni szép.

Nos, elég fáradt vagyok, holnap pedig 7:30-kor van találkozó… Szóval húzok aludni. Hork. Jó éjt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr491577762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h.iván 2009.12.06. 17:53:45

Szia Instruktor!

Olvasom, hogy jól mulatsz, és hogy természetesen jól elbodogulsz!

Bee White 2009.12.06. 17:55:54

Dejavu! Én kb. 10 percig bírtam a víz alatt első alkalommal... :)

Hogy bírod egyedül?

globe trekker 2009.12.07. 13:14:10

@Bee White: Természetesen nagyon rossz ez a része. Itt még nem alakult ki helyi csapat sem, akikkel lehet menni mindenfelé. Majd meglesz, csak idő kérdése

globe trekker 2009.12.07. 13:16:21

@h.iván: Helló struktor kolléga! Igen, jól elboldogulok, és minen nap kapok hívást valahová. Persze nem tudok menni, amíg ezt a tanfolyamot be nem fejezem. Murphy miatt viszont utána nem fognak hívni. :-)

Bee White 2009.12.07. 20:35:38

@globe trekker: gondoltuk páran, meglátogatunk karácsonykor... aztán megláttam az árakat :(
asszem maradunk itthon.
süti beállítások módosítása