Egy bjútiful dély

 2009.12.05. 12:54

Nos, ma is sokáig aludtam, hiszen nyaralok… Jól is tettem, mert holnap kelnem kell! De erről kicsit később. Szóval felkeltem, felkapcsolnám a villanyt, és nem történik semmi. Nincs áram. Vettem egy hideg vizes fürdőt, (mert a melegítő is villannyal megy persze), elkészültem, és amint kiléptem az ajtón, persze visszajött a delej a vezetékekbe… Na mindegy, irány szétszórni a maradék önéletrajzokat! Motoroztam fel s alá, érzésem szerint legalább 50 helyen jártam, csak akkor hogy lehet, hogy még mindig van pár papír a 20-ból??? J Aztán csak leültem a parton, néztem a tengert, és kipihentem a nap fáradalmait… Majd ismét motorra pattantam, mert kitaláltam, hogy átmegyek a sziget másik oldalán lévő bícsre. Próbáltatok már robogóval offroadozni? Én megpróbáltam. Nem ment. Pedig már jól belejöttem, esküszöm! No, nem tudom, meddig jutottam, de mielőtt komolyabbra fordult volna a terep, inkább visszafordultam. Majd egyszer bérelek egy quadot, és bejárom az összes kis hegyi utat!

Megálltam kajálni egy kis út menti helyen, nem volt nagy szám, de mindegy. Majd visszajöttem a szállásra, gondoltam elütöm az időt néhány Csillagkapu megtekintésével. Az első film felénél valami fura ciripelésre lettem figyelmes. Ja, ez csak a helyi mobilom csengőhangja. Nofene. Az egyik bázisról hívtak, hogy vár reám az első csoportom! Jupíííííííííííí! Egy pár Skóciából, Emma és Paul. Holnap kezdjük is a tanfolyamot. J Végre vizes leszek! Ez elég gyorsan ment! Csak így tovább! Szóval ma korán kell lefeküdnöm, mert reggel 8-kor kezdünk az elmélettel. Délután uszoda, holnap után két merülés, majd következő nap megint kettő, és vége is a tanfolyamnak. No, meglátjuk, ilyet még úgysem csináltam. J De biztos menni fog. Végül is otthon is ennyi időbe telik, ha összeadjuk… Meg kell mondjam, nem kicsit örülök!!! (Ezek után menjek korán aludni, mi? Na persze, biztos sikerülni fog hamar elaludni.) 

És ma még az eső sem esett...

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr221575684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee White 2009.12.05. 21:05:26

Minden bejegyzésedet olvasom! :)
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid! Belevaló csaj vagy!

globe trekker 2009.12.06. 13:37:41

@Bee White: Köszi, kedves olvasóm! És neked hogy állnak a dolgok? Látod már a végét, amikor leléphetsz Mo-ról?

Bee White 2009.12.06. 17:52:06

@globe trekker: Egyenlőre esélytelen! Látótávolság ebben az ügyben is a dorogi zaccossal egyenlő!
süti beállítások módosítása