Offroadozás robogókkal

 2010.01.08. 12:20

Tegnap befejeztem a tanfolyamot, majd elvittem a harddrive-om szervizbe, mert nem akarta  laptopom olvasni. Kiderült, hogy valamikor leeshetett (én nem ejtettem le) de meg tudják csinálni. 2500 THB. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kicsengettem a pénzt. Nem esett jól...

Még csak este hat óra volt, én nekem nem volt semmi dolgom másnapra, így páran kitaláltuk, hogy motorozzunk fel a dombra, Mango Bay felé, mert ott van a haverjának, Jimnek egy kocsmája. Mondták, hogy azonnal szóljak, ha túl durvának találom az utat. Nem volt az. Simeán fel tudtam menni a kis robogómmal. Jimnél nemrég születtek kiskutyák, 5 kis gombóc gurulászott körülöttünk. NAgyon aranyosak voltak. Kiderült, hogy Jim és a családja az egyik helyi maffiacsalád. Koh Taon van vagy 8... Erre a kis szigetre. Vicces. Elücsörögtünk egy kicsit, majd lemotoroztunk. Még mindig túl korán volt lefeküdni, így elmentünk a Divers Village-be, az egyik srác bungalójához, még dumálni. Nagyon éhes lettem, kevés volt a vacsi, de csak chips volt. Tudjátok, ez az, amit egyszer elkezd az ember, és nem bírja abbahagyni. Magdnem az egész dobozzal megettem, sajtos Pringles... Sajna, utána elég rossz lett a gyomrom... Nem is maradtam sokáig, éjfél körül már ágyban voltam. Gondoltam, jól kialszom magam. Nem mintha annyira fáradt lettem volna.

Reggel nekiálltam kicsit kipucolni a gépem meg a harddrive-ot, mert alig van már helyem, annyi kacat van rajta. Közben jött egy telefon, német oktatás megint. Visszautasítottam, és milyen jól tettem! 10 perc múlva jött a következő telefon, 2 tanuló angolul! Szuper! De rögtön kell menni. Ennyit a szabadnapról. Egy párt kell oktatni, egy thai lány és egy idősebb kanadai férfi. Hmm... :)

Már végeztek az elmélet nagy részével, csak az eredeti oktatójuknak Bangkokba kellett mennie azonnal, így átvettem őket. Rögtön a védett vízzel kezdtünk, és két óra alatt megcsináltuk mind az öt modult! Új rekord! Nagyon ügyesek voltak, mindent elsőre meg tudtak csinálni. Így lehet haladni. :-) Ez egy gyors tanfolyam lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr741656522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GCsabi 2010.01.08. 23:32:58

Szia

végigolvastam a blogod, érdekes, tetszik
lehet, hogy nemsokára találkozunk, vendégem vagy egy sörre

grat, csak így tovább

globe trekker 2010.01.09. 12:09:06

@GCsabi: Szia,
köszi a gratulációt, ha itt vagy KOh Taon, szólj, és behajtom a sört! :-) Amúgy is mindig megkapom, hogy még nem találkoztak más magyarral rajtam kívül, lassan mutatnom kell párat!

Rexy 2010.01.09. 20:58:37

Szia!

Tetszik a blogod, végigolvastam! Meddig tervezed, hogy Taon leszel? Kb. 1 hónap múlva mi is megyünk, összefuthatnánk...
Ja, és írtam privátba is egy üzit, megkaptad? :)
süti beállítások módosítása