Otthon, édes otthon

 2009.12.16. 13:10

Ma jó sokáig aludtam, tegnap sokáig társasoztunk. Ismeritek a Catan telepesei játékot? Itt ismerik. Szóval már ránkzárták a helyet, de a lámpát kedvesen égve hagyták. Majd terveztük, hogy átmenjünk egy másik helyre, de megbeszéltük, hogy legolcsóbb, ha beugrunk a 7eleven-be, veszünk sört, és tovább ücsörgünk a tengerparton... Egy körül haza is estem.

Jó sokáig aludtam, majd laptopozgattam egy kicsit, ééééés: csörgött a telefon! Még egy tanuló, kanadai, ismét Golden Divers. És menjek mielőbb, épp ott ül, és videót néz. Be is estem, megismerkedtem Tommal. Soha nem próbálta a búvárkodást, nem is tud nagyon úszni, de érdekli. Király. Okosan kitaláltuk a főnökkel, hogy próbáljuk meg a partról megcsinálni a védett vízi foglalkozást. Egy próbát megér. A gond, hogy ez nem Sairee, hanem Mae Haad, így a part kikötőt jelent... Szóval bója mindenképp kell. Nos, ha kikötő, akkor nem homok, hanem iszap... Szia Dorog, kicsit hiányoztál!! :-) Otthon éreztem magam egy kicsit. A srác egész ügyes volt, csak az a fránya maszkürítés. Kortyolt rendesen a sós vízből. De lelkes, 20x is nekiállt újra! A végére azért már láttam, hogy menni fog ez, tényleg keményen dolgozott, ahhoz képest, hogy nem annyira van otthon a vízben. 2 órát voltunk vízben, a végén kezdett lemenni a nap, így inkább másnapra hagytam a 4-5 modulokat. Nem kell túlhajtani. :-) 

Közben persze megint volt egy hívásom máshonnan, egy tanuló lett volna ott is. Jó lenne ezeket összekombinálni, a nagyobb hatékonyság érdekében :-) De sajna ez lehetetlen... Pedig dőlne a lé. Nos, majd felvetem :-D Vagy kettéosztom magam.

Lassan megyek vacsizni. Viszlát holnap! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorithaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr11602059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paha · http://paha.blogspot.com/ 2009.12.16. 14:54:22

Én ismerem, és szeretem is! :)

Szuper a blog, minden bejegyzést elolvasok, sok sikert, jó merüléseket!!!
süti beállítások módosítása